Je bekijkt de reis...

Zuid-Afrika
a
A
26 januari 2017 17:46 | Door: Jessica
Super fijn om te lezen dat het zo goed gaat!
Lekker genieten samen
26 januari 2017 18:49 | Door: Patricia
Het is zo mooi om te lezen, het voelt meteen zo natuurlijk aan. Wat doet Prince het toch goed. Hij begint zich meteen te hechten aan jullie. Prachtig. En wat knap dat jullie zo openstaan voor Simphiwe haar gevoel. Heerlijk dat ze dan lekker even tussen jullie in slaapt. Wat mij zo ontroert is dat ze meteen zo heerlijk samen spelen. We zijn echt zo blij voor jullie. Geniet lekker, het geluk straalt ervan af❤
26 januari 2017 19:35 | Door: Oma groot
Wat lekker dat het zo goed gaat en jullie hadden een leuke dag zo te zien aan de foto's dikke kus xxxxxx pap en mam
26 januari 2017 20:28 | Door: Seke
Wat heerlijk om iedere avond een verslagje van jullie te lezen, en dan ook nog dat prachtige filmpje. Jullie stralen van oor tot oor, en dat mag ook met zo'n prachtig gezin. Wat heeft Simphiwe haar haar mooi!
Dikke kus
26 januari 2017 20:29 | Door: Ineke
Hallo lieve kinderen,
Wat een geweldige berichten komen er van jullie. Super, dat het zo goed gaat met Prince en super, dat simphiwe ook van jullie extra liefde en steun krijgen. En wat hebben jullie weer een geweldige dag gehad.
Ik kom net uit Broek, en ga morgen naar tante Annelies in Hilversum.
Heel veel kusjes, voor jullie viertjes,
Oma ineke
26 januari 2017 21:18 | Door: Annette
Wat prachtig om te lezen dat het zó goed gaat bij jullie!! Twee dappere kanjers hebben jullie! Ongelofelijk hoe goed Prince het doet! Zelfs al zo lekker snel en goed in slaap valt, na alle indrukken en veranderingen voor hem: wat een kanjer zeg! Met een hartje van goud! Heerlijk om te lezen dat Simphiwe en hij al zoveel plezier hebben samen: echt bijzonder hoor!! Simphiwe is ook een knappe, dappere meid: zó goed aan kunnen geven dat ze het een beetje moeilijk heeft, nu ze de aandacht moet delen. Dat is ook niet niks voor haar! Wat fijn dat jullie er zó voor haar zijn, er oog en oor voor hebben, haar serieus nemen hierin en ook actie (haar lekker bij jullie laten slapen) ondernemen!! En vandaag alweer een prachtige dag gehad als gezinnetje van vier! Ik ben echt heel blij voor jullie dat deze start al zo ontzettend fantastisch is. Zó bijzonder waardevol!!
Lieve groeten van Annette (Yahoo).
26 januari 2017 21:33 | Door: Lydia van der Worp
Wat een leuke blogs schrijf je, Kitty!
Goed om te merken dat Prince al zo snel vertrouwd voelt voor jullie en heerlijk om hem bij Piet op de arm te zien zitten! Houd hem maar lekker dichtbij jullie. Wat doet hij het goed (en jullie ook)!
26 januari 2017 22:29 | Door: Mariette, Robert-Jan, Simphiwe en Nomvula
Wat een prachtig eerste uitje met jullie mooie gezin.
Trip to memory lane, ongelofelijk!
Dat er nog maar heel veel mooie stappen in jullie reis mogen volgen!
27 januari 2017 10:40 | Door: Alex, Rick en Thomas
Wauw, wat een mooie en bijzondere tijd weer maken jullie mee.
Geniet ervan xxx
27 januari 2017 12:16 | Door: Josien
Wat een mooie foto's en wat lijkt Prince al erg ontspannen
Geniet van jullie mooie tweetal